Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στους Μεσογειακούς κλειστού στίβου Κ23 η Καρύδη

ΣΤΙΒΟΣ ΣΠ. ΚΑΡΥΔΗ
04 Ιανουαρίου 2023 / 20:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Σπυριδούλα Καρύδη που ανήκει πλέον στον Κάλλιστο, θα πάει στην Ισπανία σε αγώνες Κ23 ανάμεσα σε μεσογειακές χώρες

ΑΘΗΝΑ. Η χειμερινή προετοιμασία των αθλητών-τριων στίβου περιλαμβάνει και αγώνες σε κλειστό στίβο. Αυτό είτε για την προετοιμασία των αντίστοιχων πρωταθλημάτων που είναι ανάλογοι με του ανοικτού στίβου. Η Σπυριδούλα Καρύδη που ανήκει πλέον στον Κάλλιστο, θα πάει στην Ισπανία σε αγώνες Κ23 (προετοιμασίας θα έλεγα περισσότερο) ανάμεσα σε Μεσογειακές χώρες, εκεί θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, μαζί με 7 ακόμα παιδιά, αγωνιζόμενη στο άλμα εις μήκος. Είναι η πρώτη της συμμετοχή το 2023 και θα μετρήσει τις δυνάμεις της.  

 

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

 

Με έξι αθλητές και δύο αθλήτριες της κατηγορίας Κ23 θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών Ανδρών/Γυναικών Κ23, που θα γίνουν στη Βαλένθια στις 22 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για αθλητές και αθλήτριες που πραγματοποίησαν καλές παρουσίες το 2022 και θα έχουν συμμετοχή στους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Το πρόγραμμα των αγώνων δεν περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα, αφού οι διοργανωτές επέλεξαν να έχουν μεγαλύτερη απόσταση σε Άνδρες και Γυναίκες τα 1.500 μ., ενώ δε θα γίνει το επί κοντώ και το μήκος των Ανδρών και το ύψος και το τριπλούν Γυναικών Κ23. Αναλυτικά η αποστολή μας.

 

Άνδρες K23

60 μ.: Ορέστης Χάϊδας (ΓΕΑ Τρικάλων)

800 μ. Γιώργος Ματζαρίδης (ΑΣ Ν. Ορεστιάδας Πολυνίκης)

1.500 μ.: Πέτρος Παπαιωάννου (ΠΓΣ)

60 μ. εμπ: Γιάννης Καμαρινός (ΠΑΟΚ), Χρήστος Ρούμτσιος (ΟΦΚΑ Σέρρες)

Σφαιροβολία: Αννίβας Οικονόμου (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας)

Γυναίκες Κ23

60 μ.: Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας)

Μήκος: Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος)

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια