Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζουν, Αλεξάκης στα Μωραΐτικα και Βλαχόπουλος στα Βασιλάτικα

Εκλογές
30 Ιουνίου 2021 / 18:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλές εκλογικές διαδικασίες έγιναν τον τελευταίο μήνα κυρίως λόγω της ανάγκης εγγραφής των ομάδων στο μητρώο της ΓΓΑ,

καθώς ήταν προϋπόθεση. Το περασμένο Σαββατοκύριακο δύο ομάδες από τη Νότια Κέρκυρα μετά την εκλογική διαδικασία ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν με τους ίδιους ανθρώπους.
Ο Αστέρας Μωραΐτικων θα εξακολουθήσει να έχει επικεφαλής του ΔΣ τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αλ. Αλεξάκη (επικεφαλής της Επτανησιακής πρωτοβουλίας), ενώ τα Βασιλάτικα συνεχίζουν με πρόεδρο τον Φώτη Βλαχόπουλο.
 
Η ανακοίνωση του Αστέρα Μωραΐτικων: «Πραγματοποιήθηκε απαρτία κατά την προγραμματισθείσα Γ.Σ. της 29.06.21 και ώρα 17.00 στα γραφεία του σωματείου στα Μωραΐτικα Κέρκυρας. Η Γ.Σ. των μελών του Σωματείου «Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Μωραΐτικων» συνεδρίασε με μοναδικό θέμα: Αρχαιρεσίες.
Διεξαχθεισών των αρχαιρεσιών παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, ψήφισαν τα μέλη και οι παρακάτω επτά (7) εκλεγέντες θα αποτελέσουν το Διοικητικό Συμβούλιο που θα διοικήσει το σωματείο την τριετία 2021-2024.
Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Αλεξάκης Αλέξανδρος του Ιωάννη, Αντιπρόεδρος: Βλάχος Χρήστος του Πέτρου, Γενική γραμματέας: Κοντού Αικατερίνη του Σπυρίδωνος, Ειδικός γραμματέας: Μπεσίρης Αθανάσιος του Ανδρέα, Ταμίας: Κάπουας Γεώργιος του Ξενοφώντος, Μέλος: Άνθης Νικόλαος του Νικηφόρου, Μέλος: Φωτεινός Ιωάννης του Σταματίο.
 
Η ανακοίνωση του ΑΟ Βασιλάτικων: «Πραγματοποιήθηκαν Κυριακή 27/6/21 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας. Μετά το πέρας της ψηφοφορίας το νέο συμβούλιο που προέκυψε αποτελείται από τους εξής:
Βλαχόπουλος Φώτιος (πρόεδρος), Βλαχόπουλος Θ. Σπύρος, Βλαχόπουλος Α. Στέφανος, Βλαχόπουλος Γ. Σπύρος, Γκόγκος Νίκος».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια