Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κ. Στογιάννου

Πένθος
05 Μαΐου 2021 / 16:55

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η απώλεια της Άσπας Στογιάννου βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Ολύμπου, αφού είναι σύζυγος του άλλοτε ποδοσφαιριστή

και επί δεκαετίες παράγοντα της ομάδας Κώστα Στογιάννου και μητέρα του Γιώργου Στογιάννου, που υπήρξε για πάνω από 15 χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας. Η Άσπα ήταν μέλος της οικογενείας του Ολύμπου, την αγάπησαν όλη για την κοινωνική προσφορά και δράση της και η απώλειά της είναι μεγάλη.

Η διοίκηση του Ολύμπου εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας όλη την οικογένεια της ομάδας, δηλαδή τη Θύελλα, την Ακαδημία και την ομάδα Παλαιμάχων, στην οποία αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Όλυμπος, μετά το άγγελμα του θανάτου της Άσπας Στογιάννου σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε τα εξής:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, στο σύζυγο της Κώστα Στογιάννο, στον υιό της Γιώργο και στους οικείους της.
2. Να καταθέσει στεφάνι και να εκπροσωπηθεί στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να προσφέρει ένα συμβολικό χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη της
4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο πρώτο επίσημο ματς του συλλόγου».

Όμως συλλυπητήρια εξέφρασε και η ΕΠΣΚ, αφού ο Κώστας Στογιάννος διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. για πολλά χρόνια: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του επί σειρά ετών μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας και στην Αθλητική οικογένεια του ΟΛΥΜΠΟΥ, στην οποία παραμένει ενεργό μέλος, Κώστα Στογιάννου, για τον θάνατο της συζύγου του».

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 15:00 στο κοιμητήριο της Γαρίτσας. Μάλιστα η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνου οι φίλοι που επιθυμούν να δώσουν τα χρήματα στη «Μέλισσα».