Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φογάτσες σε 300 οικογένειες από το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας

AHEPA
28 Απριλίου 2021 / 14:30

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μέσα από την ιδιαίτερα στενή σχέση που υπάρχει μεταξύ του Τμήματος HJ-34 Corkyra AHEPA και της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων,

προσφέρθηκαν πασχαλινές φογάτσες στις 300 οικογένειες που σιτίζονται από τα συσσίτια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μια παράδοση πολλών χρόνων για το νησί μας, η οποία κάθε χρόνο υλοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη, τη φετινή χρονιά υποστηρίχθηκε και από το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας, γνωστό για τη σταθερή φιλανθρωπική του δράση, προσφέροντας με τον τρόπο του και σε αυτές τις γιορτές χαρά και αγάπη στους συμπολίτες μας.

Ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Νεκτάριος σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Τμήματος AHEPA Κέρκυρας Νίκο Δημητρόπουλο και το ταμία Γιώργο Σαλαμπάση εξήρε το έργο της οργάνωσης και ευχαρίστησε το Τμήμα για την αδιάλειπτη υποστήριξή του στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο της Μητρόπολης, λόγω και των συνθηκών που βιώνουμε, η οποία βρίσκεται καθημερινά κοντά στο ποίμνιό της.

Από τη μεριά τους, τα μέλη του Τμήματος διαβεβαίωσαν για την συνεχή και σταθερή υποστήριξη του έργου της Μητρόπολης, ενώ ευχήθηκαν σύντομα να επιστρέψουμε στη κανονικότητα, ώστε να σταματήσουμε να στερούμαστε την ανάγκη της προσευχής μέσα στους ναούς που αποτελούν το φυσικό χώρο έκφρασης της πίστης μας.

Η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ του Μητροπολίτη Νεκτάριου και της Ιεράς Μητροπόλεως με το τμήμα AHEPA Κέρκυρας αποτελούν εχέγγυο για την περαιτέρω συνεργασία των φορέων τους, τους καρπούς της οποίας απολαμβάνουν συμπολίτες μας.

Παράλληλα συνεχίζεται από το Τμήμα AHEPA η πολύ πετυχημένη δράση του δανεισμού βιβλίων για όλες τις ηλικίες, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Μαΐου και στα πλαίσια της οποίας ήδη περισσότερα από 60 βιβλία έχουν διατεθεί σε άτομα που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους.
 
Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γραμματέας
Νίκος Δημητρόπουλος                                                      Αριστόβουλος Κορωνάκης