Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η πλατφόρμα άνοιξε- Η πλατφόρμα λειτουργεί; Σύλλογος Επαγγελματιών Λογιστών

λογιστές
27 Απριλίου 2021 / 12:35
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Από το πρωί πιέζονται οι Λογιστές να υποβάλλουν τις αιτήσεις για να πληρωθούν την Μ. Πέμπτη οι επιστρεπτέες 7 όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο. Ματαιοπονούμε!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος  Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νικόλαος Μάμαλος,  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σχετικά με τις πλατφόρμες. Αναλυτικά:

«Για μια ακόμη φορά ο κλάδος μας βρίσκεται μπροστά στο απαράδεκτο φαινόμενο της τελευταίας περιόδου. Πλατφόρμες αναγγέλλονται και πλατφόρμες δεν βλέπουμε .
Από το πρωί πιέζονται οι Λογιστές να υποβάλλουν τις αιτήσεις για να πληρωθούν την Μ. Πέμπτη οι επιστρεπτέες 7 όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο. Ματαιοπονούμε!

Η πλατφόρμα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Απλά επισημαίνουμε στο υπουργείο ότι σήμερα είναι Μ. Τρίτη και την Μ. Πέμπτη είναι η τελευταία εργάσιμη του μήνα (έρχεται Πάσχα) και πρέπει να υποβάλλουμε Φ.Π.Α , Α.Π.Δ – Παρακρατούμενους φόρους και να προετοιμαστούμε για τα MyData.

Ευχαριστούμε την Πολιτεία για την ενσυναίσθηση που δείχνει προς τον κλάδο μας και πέρσι την ημέρα του Πάσχα υποβάλλαμε το Νο 8 για αναστολές εργαζομένων.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.