Η πλατφόρμα άνοιξε- Η πλατφόρμα λειτουργεί; Σύλλογος Επαγγελματιών Λογιστών

Η πλατφόρμα άνοιξε- Η πλατφόρμα λειτουργεί; Σύλλογος Επαγγελματιών Λογιστών

φώτο αρχείου

Από το πρωί πιέζονται οι Λογιστές να υποβάλλουν τις αιτήσεις για να πληρωθούν την Μ. Πέμπτη οι επιστρεπτέες 7 όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο. Ματαιοπονούμε!

27
Απριλίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος  Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νικόλαος Μάμαλος,  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σχετικά με τις πλατφόρμες. Αναλυτικά:

«Για μια ακόμη φορά ο κλάδος μας βρίσκεται μπροστά στο απαράδεκτο φαινόμενο της τελευταίας περιόδου. Πλατφόρμες αναγγέλλονται και πλατφόρμες δεν βλέπουμε .
Από το πρωί πιέζονται οι Λογιστές να υποβάλλουν τις αιτήσεις για να πληρωθούν την Μ. Πέμπτη οι επιστρεπτέες 7 όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο. Ματαιοπονούμε!

Η πλατφόρμα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Απλά επισημαίνουμε στο υπουργείο ότι σήμερα είναι Μ. Τρίτη και την Μ. Πέμπτη είναι η τελευταία εργάσιμη του μήνα (έρχεται Πάσχα) και πρέπει να υποβάλλουμε Φ.Π.Α , Α.Π.Δ – Παρακρατούμενους φόρους και να προετοιμαστούμε για τα MyData.

Ευχαριστούμε την Πολιτεία για την ενσυναίσθηση που δείχνει προς τον κλάδο μας και πέρσι την ημέρα του Πάσχα υποβάλλαμε το Νο 8 για αναστολές εργαζομένων.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ