Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι εθελοντές έκαναν «λαμπίκο» το χωριό των Καββαδάδων

Καββαδάδες
19 Απριλίου 2021 / 16:51

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μια δράση που κράτησε όλη την εβδομάδα και κορυφώθηκε το Σαββατοκύριακο

οι κάτοικοι των Καββαδάδων ανέλαβαν εθελοντικά την πρωτοβουλία καθαρισμού του χωριού τους.

Στόχος ήταν να ευπρεπίσουν και να περιποιηθούν την περιοχή τους, με κόψιμο χόρτων, κλάδεμα δέντρων, άσπρισμα τοιχίων και απομάκρυνση σκουπιδιών. 

Οι εργασίες καθαρισμού έγιναν με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών και μελών συλλογικοτήτων της τοπικής κοινότητας, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καββαδάδων είχε παράλληλα την υποστήριξη του Δήμου Βόρειας με μηχανήματα έργου και προσωπικό, του Τοπικού Συμβουλίου Καββαδάδων, της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, του Συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Καββαδάδων και της Αθλητικής Ένωσης Αρίλλα- Καββαδάδων: «Χωρίς όλους αυτούς η πρωτοβουλία του συλλόγου μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν συγχωριανό και κάθε μία συγχωριανή-καθώς και τους συνδημότες από τα όμορα χωριά- που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και με την εθελοντική τους προσφορά καθάρισαν όλες τις γειτονιές και τους οικισμούς του χωριού μας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον τέτοιες συλλογικές δράσεις προς όφελος της Τοπικής μας Κοινότητας.
Ευχόμαστε Καλό Πάσχα, καλή τουριστική σεζόν, υγεία ασφάλεια και ευημερία σε όλους
τους συνδημότες μας».