Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ντέρμπι στη Λευκίμμη κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας

Γ΄ Εθνική
16 Απριλίου 2021 / 16:02

Στο Μεσολόγγι ο ΟΦΑΜ, στην Πρέβεζα ο ΑΟΚ Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής δεν θα είναι εύκολη για τις τρεις ομάδες της Κέρκυρας, καθώς οι δυο παίζουν εκτός έδρας, ενώ η ΑΕΛ που παίζει εντός έχει δύσκολο έργο.
 
ΑΕ Λευκίμμης - Αναγέννηση Άρτας
 
Η «Βασίλισσα του Νότου» αντιμετωπίζει μια ιστορική ομάδα, την Αναγέννηση Άρτας που έκανε πάνω από 20 μεταγραφές τελευταία. Ένα ματς σημαντικό και για τις δυο ομάδες, με την ΑΕΛ να θέλει πιο πολύ τη νίκη, αφού παίζει εντός έδρας και δεν θέλει απώλειες, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει για 4η χρονιά την παραμονή της στην κατηγορία. Πιθανόν η Άρτα και με ισοπαλία θα είναι ευχαριστημένη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:30. Διαιτητής θα είναι ο Δ. Χατζηπαναγιώτης (ΕΠΣ Ηπείρου) και βοηθοί του οι Δ. Μπόσιας και  Σ. Πάνος από την ίδια ΕΠΣ.
 
ΑΕ Μεσολογγίου - Ο.Φ. Α. Μ.  
 
Δύσκολη αποστολή έχει ο ΟΦΑΜ στο Μεσολόγγι κόντρα στην ΑΕΜ. Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου που έχει πάει περίφημα ως τώρα στο πρωτάθλημα πάει για το θετικό αποτέλεσμα, καθώς θέλει να μαζέψει βαθμούς για την παραμονή του. Αρνητικό ότι στο ματς αυτό η ΑΕΜ επιστρέφει στη φυσική της έδρα, αφού το Δημοτικό γήπεδο, όπου θα γίνει το παιχνίδι πήρε προσωρινή άδεια.
Η ΑΕ Μεσολογγίου καίγεται για βαθμούς, καθώς γι’ αυτήν είναι μονόδρομος η νίκη και θα την επιδιώξει με κάθε μέσο. Διαιτητής θα είναι ο Λ. Σταύρου (ΕΠΣ Φωκίδας) και από την ίδια ΕΠΣ οι βοηθοί του Χ. Χλεμπογιάννης και Ν. Τσιπούρας.
 
Θύελλα Πρέβεζας – ΑΟΚ Κέρκυρα
 
Το παιχνίδι στην Πρέβεζα ανάμεσα στη Θύελλα και τον ΑΟΚ Κέρκυρα είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο από δυο ομάδες που μετά από τέσσερα ματς έχουν από τρεις βαθμούς και παλεύουν για την παραμονή τους. Ο ΑΟΚΚ που συνεχίζει να παίρνει ποδοσφαιριστές, έχει σίγουρα πρόβλημα ομοιογένειας, αλλά αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να σηκώσουν το βάρος ενός τέτοιου παιχνιδιού και μπορεί να κυνηγήσει τη νίκη.
Από την πλευρά της η Θύελλα δεν έχει την εμπειρία στην κατηγορία και θα παλέψει το ματς. Παίζει όμως στην έδρα  της και αυτό είναι το πλεονέκτημα της, καθώς και η δίψα βέβαια για παραμονή στην κατηγορία.
Διαιτητής θα είναι ο Ι. Πάνου (ΕΠΣ Ηπείρου) και βοηθοί οι Γ. Παπαλαζάρου και Ι. Ράπτης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
 
Πρόγραμμα (5η αγωνιστική)
 
Θύελλα Κατσικά - ΠΑΣ Πρέβεζα
ΑΕ Μεσολογγίου - ΟΦΑΜ
ΑΕ Λευκίμμης - Αναγέννηση Άρτας
Τηλυκράτης - Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας
Αχέρων Καναλακίου - Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης
Αμβρακικός Λουτρού - Παναγρινιακός
Θύελλα Πρέβεζας – ΑΟΚ Κέρκυρα