Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Γιαννακόπουλος

Πένθος
09 Απριλίου 2021 / 20:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, ο «καπετάνιος», ένας αγωνιστής της ζωής και του αθλητισμού,

ένας άνθρωπος ντόμπρος και ηθικός με προσφορά στην κοινωνία και από τους ιδρυτές του ΑΟ Κοντοκαλίου, μίας ομάδας την οποία αγάπησε και υπηρέτησε από πολλά πόστα και από τη θέση του προέδρου, ενώ ο γιος του Νίκος ήταν για χρόνια τερματοφύλακας της ομάδας και σίγουρα ο καλύτερος από όσους έχουν φορέσει τη φανέλα με το Νο1.

Η απώλειά του γέμισε με θλίψη όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα του νησιού, που ήξερε την προσφορά και τη μαχητικότητά του, το ήθος και το ακέραιο του χαρακτήρα του Άγγελου. Η ομάδα με ανάρτηση της έκανε γνωστή την απώλεια.

Η ανάρτηση του ΑΟ Κοντόκαλιου: «Σήμερα η ομάδα και γενικά το χωριό του Κοντοκαλίου πενθεί. Έφυγε από κοντά μας ένας άνθρωπος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Α.Ο Κοντοκαλίου ο ΆΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στο τόπο του και γενικά στο Κερκυραϊκό αθλητισμό. Θα είναι για πάντα στο μυαλό και στις καρδιές μας. Βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκ μέρους όλης της ομάδας μας. Καλό ταξίδι».
 
Τα θερμά  συλλυπητήρια και από εμάς στην οικογένεια και στους οικείους του.