Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάθηκαν τα βιβλία του ΑΟΚ Κέρκυρα

Καταγγελία
16 Μαρτίου 2021 / 16:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟΚ Κέρκυρα είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια, είχε τα γραφεία του στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Πρόσφατα μετακόμισε στην Πολυχρονίου Κωνσταντά.

Με ανακοίνωση το Σάββατο 13/3 ενημέρωσε ότι χάθηκαν, κατά περίεργο τρόπο, ή κλάπηκαν τα βιβλία του σωματείου.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μετά από μια οκταετία επαγγελματικής πορείας σαν ΑΟΚ Κέρκυρα,  φέτος αν και είχε δικαίωμα να παίξει στη Football League, προτίμησε να συμμετάσχει στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική, ουσιαστικά υποβιβάστηκε οικειοθελώς κατά μία κατηγορία και ότι την τύχη της ομάδας δεν ορίζουν πλέον, ούτε ο «μεγαλομέτοχος» Λ. Γεωργακόπουλος, ούτε βέβαια ο Γ. Λιμπάτσης που έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από τα διοικητικά της ομάδας.  Μάλιστα η ομάδα έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και έχει αλλάξει όνομα σε Κέρκυρα FC και διαφοροποίησε το σήμα, κάτι που στα χαρτιά θα φανεί από τη νέα αγωνιστική σεζόν.      
 
Η ανακοίνωση – καταγγελία
 
«Ανακοινώνουμε ως Δ.Σ της ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ ότι κατά τη μετακόμιση στα νέα μας γραφεία διαπιστώθηκε ότι έχουν χαθεί τα βιβλία του σωματείου κατά κάποιο μαγικό τρόπο. Το συμβάν της απώλειας αλλά ακόμα και κλοπές έχει καταγγελθεί στις αρχές όπως και στην εισαγγελία. Δηλώνουμε ότι σαν ΑΟΚ Κέρκυρα καθαροί από μπροστάρηδες και παλιές καταστάσεις είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε την αναδιάρθρωση της ομάδας από νέα βάση με σοβαρότητα ώστε να φέρουμε τον κόσμο πάλι κοντά μας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια