Αποδραμούσα μυϊκή αδυναμία, το πόρισμα για τον Σπ. Σκιαδόπουλο

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Αισθάνθηκε μια αδυναμία που του πέρασε. Αυτήν την περιγραφή δίνουν οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στα συμπτώματα που ένιωσε ο Σπύρος Σκιαδόπουλος με τη φράση, αποδραμούσα μυϊκή αδυναμία.

19
Φεβρουαρίου / 2021

Και κάπως έτσι μάλλον κλείνει αυτή η φάση της κερκυραϊκής, δημοσιογραφικής υπερβολής, που απασχόλησε το πανελλήνιο. Εξιτήριο πήρε και η νοσοκόμα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, γραφτεί, η επόμενη φάση είναι πιθανόν να υπάρξει στα δικαστήρια όπου θα αναλυθούν οι όροι «σχεδόν παράλυση» και «αποδραμούσα αδυναμία» για να εξηγηθούν τα όσα διεκτραγωδήθηκαν.

Αν και το πιο λογικό θα ήταν να θέλουν όλοι να ξεχαστεί αυτή η υπόθεση, που μπορεί (ευτυχώς) να μην έβγαλε οδυνηρές συνέπειες του εμβολίου, άλλωστε όλοι σπεύδουν να υπογραμμίσουν ότι τα συμπτώματα δεν έχουν να κάνουν με τον εμβολιασμό, έδειξε όμως πολύ σοβαρά ελλείμματα στη μαζική επικοινωνία.

Τώρα αναμένεται επιτέλους να εκδοθεί η ανακοίνωση, μάλλον από την 6η ΥΠΕ, που θα αναφέρεται πιθανότατα στην αποδραμούσα αξιοπιστία του συστήματος.

Πηγή: open.tv

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ