Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοτικό Σχολείο Σπαρτύλα – Προκατασκευασμένες σχολικές αίθουσες στην πόλη

Δημοτικό Σχολείο
14 Ιανουαρίου 2021 / 14:24
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Σε ανακοίνωσή του ο ΔήμοςΚεντρικής Κέρκυρας δήλωσε τα εξής: «Μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία

η αυλή του Δημοτικού Σχολείου Σπαρτύλα το οποίο απέκτησε δωρεάν τάπητα ασφαλείας μετά από κλήρωση που έγινε σε ειδική διαδικασία διαγωνισμού εταιρείας ανακύκλωσης ελαστικών. Παράλληλα, συνεχίστηκε σήμερα η τοποθέτηση προκατασκευασμένων σχολικών αιθουσών στην πόλη της Κέρκυρας.



Σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στον αύλειο χώρο, σημειώνεται ότι ο  Δήμος της Κέρκυρας είχε ενημερώσει αρμοδίως για τον εν λόγω διαγωνισμό εκ μέρους της Ecoelastika, εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία ανακυκλώνει ελαστικά στη χώρα μας, και η συμμετοχή των σχολείων της Κέρκυρας ήταν μεγάλη. Τελικά κληρώθηκε το Δημοτικό Σχολείο Σπαρτύλα και πλέον η αλλαγή στην εικόνα είναι μεγάλη. Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες της εταιρείας σε σχετική ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της. Ειδικότερα:

https://eke.ecoelastika.gr/energoies-etairikis-koinonikis-euthunis/tetrathesio-dimotiko-sxoloio-spartula-kerkura/
 
Προκατασκευασμένες αίθουσες στην πόλη

Συνεχίστηκε και σήμερα η τοποθέτηση προκατασκευασμένων σχολικών αιθουσών στην πόλη της Κέρκυρας αυτή τη φορά. Σημειώνεται ότι χθες τοποθετήθηκαν δύο αίθουσες στον Σπαρτύλα ενώ σήμερα τοποθετούνται τέσσερις στην πόλη της Κέρκυρας ενώ προβλέπεται η τοποθέτηση και επιπλέον σε άλλα σχολεία (Κανάλια κ.α.). Οι εν λόγω αίθουσες τοποθετούνται για την κάλυψη αναγκών της δίχρονης προσχολικής αγωγής.




ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.