Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Ρώσοι αγοράζουν μεγαλύτερο μέρος του TUI, του «γερμανικού» τουρ οπερέιτορ, που είχε εξαγοράσει τους Εγγλέζους!

τουρισμός
06 Ιανουαρίου 2021 / 17:12

Στο μεταξύ ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, Fritz Joussen, δήλωσε ότι το 2021 θεωρείται μια ακόμα μεταβατική χρονιά.

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ. Η γερμανική Ομοσπονδιακή Οικονομική Εποπτική Αρχή (Bafin) αναμένεται να εγκρίνει την αύξηση του μεριδίου του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Mordschow στον τουρ οπερέιτορ, από 24,9% στο 36%.
 
Στο μεταξύ ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, Fritz Joussen, στα γερμανικά ΜΜΕ και λίγο πριν από τη γενική συνέλευση του τουρ οπερέιτορ, δήλωσε ότι μέχρι το 2022, η τουριστική βιομηχανία δεν πρόκειται να φτάσει στα επίπεδα ρεκόρ του 2019, όπως είπε, και το 2021 θεωρείται μεταβατική χρονιά.
 
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή πληρότητα το 2021, προσφέρουμε το 80% των πτήσεων σε σχέση με τα επίπεδα προ κορωνοϊού, δήλωσε. Πολλές πτήσεις σε δρομολόγια στη Μεσόγειο, όπως είπε, είναι πιθανόν να συγκεντρώσουν πολύ μεγάλο αριθμό κρατήσεων για την υψηλή σεζόν από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο και αποκάλυψε ότι ήδη, έχει πραγματοποιηθεί το 50% των πωλήσεων του Μαΐου.

Δήλωσε επίσης ότι και τα 16 κρουαζιερόπλοια της TUI θα συνεχίσουν τα ταξίδια τους κυρίως στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Κύπρο και την Πορτογαλία.