Ακόμα μια 15μερη αναστολή & 5.000€ πρόστιμο σε επιχείρηση της Κέρκυρας

Ακόμα μια 15μερη αναστολή & 5.000€ πρόστιμο σε επιχείρηση της Κέρκυρας

φωτογραφία αρχείου

Για δεύτερη σερί μέρα βεβαιώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. παράνομη λειτουργία επιχείρησης λιανεμπορίου στο νησί των Φαιάκων - Ακόμα 20 πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων στην Κέρκυρα & 18 στα υπόλοιπα νησιά

04
Δεκεμβρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ).  Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες, Πέμπτη (3/12), το μεσημέρι, συνελήφθη στην Κέρκυρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, άνδρας, ο οποίος λειτουργούσε ως υπεύθυνος επιχείρηση λιανικού εμπορίου και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 € και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης.

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν 6 παραβάσεις στη Ζάκυνθο, 4 στην Κέρκυρα, 1 στη Λευκάδα και 1 στην Κεφαλονιά για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 €.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 5 στην Κεφαλονιά, 4 στη Ζάκυνθο και 1 στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 €, ενώ στην Κέρκυρα, διαπιστώθηκε και 1 παράβαση για υπεράριθμο επιβάτη σε όχημα όπου προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 150 €.