Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δανεισμός μουσικών οργάνων και πάλι για τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας

Μουσικό Σχολείο
28 Nov 2020 / 11:27

Άμεση επίλυση ενός προβλήματος, που ταλάνιζε επί μια τριετία το Μουσικό Σχολείο, από τη νέα Δ/νση του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ).  Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει γονείς και μαθητές, ότι επιλύθηκε ένα πρόβλημα, που ταλάνιζε επί μια τριετία το Μουσικό Σχολείο της Κέρκυρας, εξεδωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στην εν λόγω ανακοίνωση του Συλλόγου, ενεργοποιείται εκ νέου, έπειτα από μια τριετία, η διαδικασία δανεισμού των μουσικών οργάνων του σχολείου στους μαθητές, κάτι που ισχύει σε όλα τα Μουσικά Σχολεία της χώρας.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη νέα Δ/νση του σχολείου, καθώς μόλις σε μια μια εβδομάδα από τη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, έλυσε άμεσα ένα σημαντικό πρόβλημα, που ταλάνιζε μαθητές και γονείς επί σειρά ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, με πολύ μεγάλη χαρά, ανακοινώνει σε ΟΛΟΥΣ σας πως ο δανεισμός των μουσικών οργάνων του σχολείου μας στους μαθητές μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άρχισε(!!!) όπως άλλωστε συμβαίνει χωρίς διακοπή σε ΟΛΑ τα Μουσικά Σχολεία της υπόλοιπης Ελλάδας.

Μετά από μία (1) εβδομάδα ανάληψης των καθηκόντων της νέας διεύθυνσης του σχολείου μας και κατόπιν απόφασης του Συλλόγου Καθηγητών (μέσω τηλεδιάσκεψης), λύθηκε απλά, λογικά και άμεσα το πρόβλημα που ταλάνιζε εδώ και τρία χρόνια τη σχολική κοινότητα του Σχολείου μας, απομακρύνοντας μια ακατανόητη και ανεξήγητη διοικητική ακαμψία, που είχε ως μόνιμη δικαιολογία: "Δεν προβλέπεται".

Η παραπάνω απόφαση, λύνει ένα σοβαρό πρόβλημα του Σχολείου μας και στην ουσία βγάζει από το "γύψο" ένα Σχολείο που η Μουσική είναι η κινητήριος δύναμή του. Το χαμόγελο επιστρέφει και το κερκυραϊκό ΕL SYSTEMA επαναλειτουργεί!»