Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγγραφή μελών στην Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νησιών

Ε.Ν.Π.Ε.Ν.
25 Nov 2020 / 12:10

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου δ.σ. -απόρροια των αρχαιρεσιών που προηγήθηκαν- η Γενική Συνέλευση της Ε.Ν.Π.Ε.Ν. αποφάσισε την εκκίνηση της διαδικασίας εγγραφής νέων μελών από την 1η Δεκεμβρίου

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (Ε.Ν.Π.Ε.Ν.).  Η Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων (Ε.Ν.Π.Ε.Ν.) πραγματοποίησε την πρώτη Γενική Συνέλευση στις 18/11/2020.

Μέσω ψηφοφορίας που διεξήχθη για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, η νέα σύνθεση ορίζεται ως εξής:

- Επίτιμος Πρόεδρος: Πέτρου Αθανάσιος - Ρόδος

- Πρόεδρος: Παπουτσής Κωνσταντίνος - Καστελλόριζο

- Αντιπρόεδρος: Αθανασίου Περικλής - Κέρκυρα

- Γενικός Γραμματέας: Καλοδούκας Λοΐζος - Σύμη

- Ταμίας: Σταυράκης Ζαχαρίας - Ηράκλειο Κρήτης

- Οργανωτικός Γραμματέας: Καμαράτος Ιωάννης - Πάτμος

- Μέλος: Μαρίνος Διονύσιος - Ζάκυνθος

- Μέλος: Κουτσογιαννόπουλος Δημήτριος - Σαντορίνη

Κατόπιν συσκέψεως του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το Σώμα αποφάσισε την ανακοίνωση της εγγραφής των νέων μελών του Σωματείου.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από την Τρίτη, 01/12/2020 και παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους Ναυτικούς Πράκτορες να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα του σωματείου «www.enpen.gr» είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο «[email protected]» όπου και θα τους ενημερώσουμε για τις προϋποθέσεις που απαιτεί το καταστατικό του Σωματείου όπως επίσης και για τα πρώτα αιτήματα προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κυβέρνηση. 

Η ίδρυση του Σωματείου μας (Ε.Ν.Π.Ε.Ν.) αποτελεί το πρώτο συνδικαλιστικό όργανο που θα εκπροσωπεί τον κλάδο μας όσον αφορά την Νησιωτική Ελλάδα και σκοπός του είναι να υποδηλώσει τα αιτήματα και τις απαιτήσεις όλων των Νησιών και δει των ακριτικών.

Παρακαλούνται όλοι οι Συνάδελφοι των Νησιών για την συνολική συμμετοχή εγγραφής στο Σωματείο ώστε να έχουμε μαζί ισχυρή και υπολογίσιμη φωνή στα αιτήματα που θα πραγματεύονται με τις εκάστοτε κυβερνήσεις.