Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Σηκώνουν μανίκια» στο Μουσικό Σχολείο μαζί με τη νέα Δ/ντρια

Μουσικό Σχολείο
25 Nov 2020 / 09:45

Θερμό καλωσόρισμα στην Αλεξάνδρα Τζούμα, νέα Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου - Ζήτησε τη συνεργασία όλων για μια σειρά απαραίτητων έργων στις αίθουσες διδασκαλίας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ).  Ανακοίνωση, με την οποία καλωσορίζει την Αλεξάνδρα Τζούμα, ως τη νέα Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου. 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, η νέα Δ/ντρια του Μουσικού Σχολείου, φρόντισε να έρθει άμεσα σε επαφή με το δ.σ. του Συλλόγου προκειμένου να ζητήσει τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων, ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα μια σειρά από απαραίτητες εργασίες στις αίθουσες διδασκαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, με χαρά καλωσορίζει τη νέα διευθύντρια του Σχολείου μας, κ. Τζούμα Αλεξάνδρα.

Η κ. Τζούμα, καθηγήτρια γαλλικής φιλολογίας και πρώην διευθύντρια του Γυμνασίου Λιαπάδων, με την ανάληψη των καθηκόντων της, ήρθε σε επικοινωνία με το Δ.Σ. του Σύλλογου μας ώστε να βοηθήσουμε για κάποιες άμεσες εργασίες στις σχολικές αίθουσες.

Ο Σύλλογός μας ανταποκρίθηκε άμεσα και με χαρά στο αίτημα της νέας μας διευθύντριας και δεσμεύτηκε για την περάτωση των ζητούμενων εργασιών αναλαμβάνοντας το κόστος και την επάνδρωση του εγχειρήματος.

Πιο συγκεκριμένα, μας ζητήθηκε η αποκατάσταση δώδεκα πινάκων και ο ελαιοχρωματισμός τους, μιας και οι συγκεκριμένοι πίνακες βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

Ο Σύλλογός μας θα ανταποκρίνεται ΠΑΝΤΑ σε οποιοδήποτε αίτημα των Διδασκόντων και της Διεύθυνσης του Σχολείου μας, με σκοπό την ΒΕΛΤΙΩΣΗ του σχολικού περιβάλλοντος των παιδιών μας και στόχος του ήταν, είναι και θα είναι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των μελών της Σχολικής Κοινότητας (Γονείς, Μαθητές, Καθηγητές) όπως άλλωστε ορίζει και το Καταστατικό του Συλλόγου μας».