Διαβαθμιδικός Φο.Δ.Σ.Α. & Διαχείριση Απορριμμάτων σε ειδική συνεδρίαση του δ.σ. Κεντρικής Κέρκυρας

Διαβαθμιδικός Φο.Δ.Σ.Α. & Διαχείριση Απορριμμάτων σε ειδική συνεδρίαση του δ.σ. Κεντρικής Κέρκυρας

Ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο από την Μερόπη Υδραίου για τις τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση των απορριμμάτων και τη δημιουργία του νέου Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. περιλαμβάνει η συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) της 26ης Νοεμβρίου (φωτό αρχείου / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Κατεπείγουσα, ειδική, συνεδρίαση, του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη (26/11), με μοναδικά θέματα τον νέο Περιφερειακό Φορέα και τις εξελίξεις στη διαχείριση των απορριμμάτων

24
Νοεμβρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ).  Συνεδριάζει, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 20:30, μέσω τηλεδιάσκεψης, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων.

Πρόκειται για κατεπείγουσα, ειδική, συνεδρίαση (35η) του Οργάνου, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου (livestreaming) στο εξής link:  http://tv1.streampulse.eu/corfu2.

Μοναδικά θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η ενημέρωση και συζήτηση για την διαχείριση των απορριμμάτων και οι εξελίξεις σχετικά με τη δημιουργία του Διαβαθμιδικού Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. Ιονίων Νήσων. Αμφότερα τα θέματα έχουν ως εισηγήτριά τους, τη Δήμαρχο, Μερόπη Υδραίου.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, «Το κατεπείγον της συνεδριάσεως συνίσταται στο γεγονός ότι βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο ως προς την εξέλιξη των έργων, των σχετικών με τη διαχείριση των απορριμμάτων και επιπλέον βρισκόμαστε ενόψει της παράδοσης του συνόλου της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Νομού Κέρκυρας στο Διαβαθμιδικό Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α. Ιονίων Νήσων».