Σύγκληση περιφερειακού συμβουλίου για το θέμα της Δασιάς ζητά και ο Ποζίδης

Σύγκληση περιφερειακού συμβουλίου για το θέμα της Δασιάς ζητά και ο Ποζίδης

Συντάσσεται με το αίτημα της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για άμεση σύγκληση του περιφερειακού συμβουλίου και συζήτηση του θέματος της επένδυσης στην έκταση του πρώην Club Med

23
Νοεμβρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Το αίτημα της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για άμεση σύγκληση του περιφερειακού συμβουλίου, προκειμένου αυτό να συζητήσει το θέμα της επένδυσης στην έκταση του πρώην Club Med, συνυπογράφει και ο περιφερειακός σύμβουλος, Παναγιώτης Ποζίδης.

Όπως αναφέρει στην επιστολή, την οποία απέστειλε στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου:

«Κύριε πρόεδρε,

Σας γνωρίζω ότι συνυπογράφω το αίτημα που υποβλήθηκε από την περιφερειακή παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων (20.11.2020), για την άμεση σύγκληση του οργάνου, σε εφαρμογή του άρθρου 167 παρ.3 του Ν. 3852/2010 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), για τη συζήτηση του θέματος:

«Έκφραση γνώμης του Π.Σ. για το θέμα της υποχρέωσης της εταιρείας «Corfu Gardens AK.TE. XE. Sani-IKOS Resorts» να παραχωρήσει έκταση 70 στρεμμάτων, για τη σχετική επένδυση και τη γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, για τη μετατροπή αυτής της υποχρέωσης σε καταβολή χρηματικού ποσού».

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας».