Με Κερκυραίο και Ζακυνθινό, το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων*

Με Κερκυραίο και Ζακυνθινό, το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων*

Μέσω ψηφοφορίας που διεξήχθη για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, η νέα σύνθεση ορίζεται ως εξής:

22
Νοεμβρίου / 2020

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Η Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων (Ε.Ν.Π.Ε.Ν.) πραγματοποίησε την πρώτη Γενική Συνέλευση στις 18/11/2020. Μέσω ψηφοφορίας που διεξήχθη για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, η νέα σύνθεση ορίζεται ως εξής:

Επίτιμος Πρόεδρος Πέτρου Αθανάσιος, Ρόδος. Πρόεδρος Παπουτσής Κωνσταντίνος Καστελλόριζο, Αντιπρόεδρος Αθανασίου Περικλής, Κέρκυρα, Γενικός Γραμματέας Καλοδούκας Λοΐζος Σύμη, Ταμίας Σταυράκης Ζαχαρίας Ηράκλειο, Οργανωτικός Γραμματέας Καμαράτος Ιωάννης Πάτμος, Μέλος Μαρίνος Διονύσιος Ζάκυνθος, Μέλος Κουτσογιαννόπουλος Δημήτριος Σαντορίνη.

Κατόπιν συσκέψεως του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το Σώμα αποφάσισε την ανακοίνωση της εγγραφής των νέων μελών του Σωματείου.Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από την Τρίτη, 01/12/2020.

Η Ένωση παρακαλεί όλους τους Ναυτικούς Πράκτορες να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα του σωματείου «www.enpen.gr» είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο «[email protected]»,  όπου και θα ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις που απαιτεί το καταστατικό του Σωματείου όπως επίσης και για τα πρώτα αιτήματα προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κυβέρνηση.Η ίδρυση του Σωματείου (Ε.Ν.Π.Ε.Ν.) αποτελεί το πρώτο συνδικαλιστικό όργανο που θα εκπροσωπεί τον κλάδο όσον αφορά την Νησιωτική Ελλάδα και σκοπός του είναι να υποδηλώσει τα αιτήματα και τις απαιτήσεις όλων των Νησιών και δη των ακριτικών.