Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε αναζήτηση προπονητή ο Όλυμπος

Τοπικά πρωταθλήματα
30 Οκτωβρίου 2020 / 18:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Α1 έχουν παιχτεί μόλις δυο αγωνιστικές και όπως πάντα το θέμα των προπονητών και της διαιτησίας είναι στο επίκεντρο.

Για το θέμα της διαιτησίας υπάρχει ακόμη ανοχή, υπάρχουν πολλά νέα και άπειρα παιδιά, με τις ομάδες να είναι συγκρατημένες οι περισσότερες στις ανακοινώσεις και στις διαμαρτυρίες τους.
Στο θέμα των προπονητών της Α1, ήδη στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων υπάρχει διπλή δήλωση στήριξης στον προπονητή Γιάννη Καλούδη, μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο κύπελλο αρχικά και στο πρωτάθλημα στη συνέχεια.
Στον Όλυμπο, παρότι η ομάδα είχε μόνο νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ο προπονητής Τάσος Μοναστηριώτης παραιτήθηκε την παραμονή του αγώνα στην Αχαράβη με τον Θιναλιακό, με το διοικητικό κενό που υπήρξε για λίγες μέρες στην ομάδα, να είναι και η αιτία που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.
Ο Όλυμπος βολιδοσκοπεί τις καταστάσεις, έχει κάνει επαφές για να προσλάβει νέο προπονητή και ίσως το βράδυ της Παρασκευής μετά από σύσκεψη που θα γίνει, ληφθεί απόφαση και για το ποιος θα αναλάβει την ομάδα. Είχε γίνει πρόταση στον Σπ. Βλάσση που έκανε εξαιρετική δουλειά πέρυσι με τη Θύελλα αλλά οι υποχρεώσεις του στον Ορφέα δεν του άφηναν χρόνο.
Και στους Λιαπάδες υπάρχουν εξελίξεις αφού μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Νέο 2017 την περασμένη Κυριακή, ένας από τους κορυφαίους προπονητές του νησιού, ο Άκης Πανδής έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση, ενώ το παιχνίδι της Κυριακής με τον Όλυμπο ίσως να είναι καθοριστικό για τον πετυχημένο Λευκιμμιώτη προπονητή. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια