Αναβολή στο Θύελλα – ΟΦΑΜ με καθυστέρηση

Αναβολή στο Θύελλα – ΟΦΑΜ με καθυστέρηση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερωτηματικό της αγωνιστικής ήταν αν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ Θύελλας Κατσικά και ΟΦΑΜ,

30
Οκτωβρίου / 2020

καθώς στην ΠΕ Ιωαννίνων από το πρωί της Πέμπτης υπάρχει μερικό lockdown και οι ερασιτεχνικές ομάδες των Ιωαννίνων δεν θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο, αφού η τοπική ΕΠΣ αλλά και η ΕΣΚΑΒΔΕ, ανέβαλαν όλα τα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν.
Την Πέμπτη, στον ορισμό των διαιτητών από την ΚΕΔ, ενώ από την ΕΠΟ αναβλήθηκε το ματς ΑΕΜ - Μ. Αλέξανδρου Καστοριάς λόγω lockdown στην ΠΕ Καστοριάς, ορίστηκε κανονικά διαιτησία για το Θύελλα –ΟΦΑΜ. Όμως το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΠΟ ανέβαλε όλους τους αγώνες των τριών πρώτων ομίλων με επίσημη ανακοίνωση, χωρίς να αναφέρει το ματς του ΟΦΑΜ. Λίγο αργότερα στο επίσημο site της Ομοσπονδίας υπήρξε η ενημέρωση ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε.
Η ΑΕ Λευκίμμης αντιμετωπίζει τη Θύελλα Μοναστηρακίου από την Πρέβεζα εντός έδρας, ενώ ο ανέτοιμος ΑΟΚ Κέρκυρα δίνει πολύ δύσκολο αγώνα εκτός έδρας, καθώς θα πάει στο Καναλάκι για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Αχέροντα και θα προσπαθήσει να σταθεί στον αγωνιστικό χώρο με τα προβλήματα που κουβαλάει, λόγω μη προετοιμασίας, ενώ μόλις ήρθε και το δελτίο του Βραζιλιανοπορτογάλου μέσου Μπρένο Γκιμαράες που έπαιζε στη Γ΄ Εθνική με την ομάδα της Μυκόνου.
 
Το πρόγραμμα (3η αγωνιστική)
 
Θύελλα Κατσικά – ΟΦΑΜ   
ΠΑΣ Πρέβεζα - Αναγέννηση Άρτας
ΑΕ Λευκίμμης - ΠΑΣ Θύελλα
Κτηνοτροφικός Αστέρας - Παναγρινιακός
Αχέρων Καναλακίου – ΑΟΚ Κέρκυρα
Αμβρακικός Λουτρού - Τηλυκράτης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ