Εξάρθρωση κυκλώματος μεταφοράς μεταναστών στην Πάργα

Εξάρθρωση κυκλώματος μεταφοράς μεταναστών στην Πάργα

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/10) από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας πέντε άτομα, τα οποία προέβαιναν σε μεταφορά περίπου 50 παράνομων μεταναστών με ιστιοφόρο

22
Οκτωβρίου / 2020

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.  Στην εξάρθρωση ενός οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς παράνομων μεταναστών, προχώρησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, τα ξημερώματα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, στελέχη του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντόπισαν σε ερημική παραλία κοντά στο Αλωνάκι Πάργας, περίπου 50 μετανάστες να επιβιβάζονται σε ιστιοφόρο που τους περίμενε στην περιοχή και τους οποίους είχαν μεταφέρει στο σημείο τρία οχήματα.

Από την επιχείρηση που πραγματοποίησε το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν πάνω στο ιστιοφόρο δύο άντρες ουκρανικής καταγωγής, ενώ συνελήφθησαν και τρία άτομα που μετέφεραν τους μετανάστες στο σημείο με τα οχήματα.

Στο ιστιοφόρο εντοπίστηκαν περίπου 50 παράνομοι μετανάστες, κυρίως οικογένειες, ανάμεσά τους και ανήλικα παιδιά, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


πηγή:  Thespro.gr