Κέρδισε αλλά φωνάζει για τη διαιτησία ο Φαίακας

Κέρδισε αλλά φωνάζει για τη διαιτησία ο Φαίακας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρώτη νίκη του Φαίακα στο πρωτάθλημα, δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει διαμαρτυρίες για κάποια διαιτητικά σφυρίγματα.

21
Οκτωβρίου / 2020

Έτσι έβγαλε ανακοίνωση, κυρίως για τον πρώτο διαιτητή, Νάσκο, ενώ στην επίσημη σελίδα του ανήρτησε και τις φάσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε, ενώ το παιχνίδι μεταδόθηκε σε live streaming και το είδαν πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας.

Η διαμαρτυρία του Φαίακα: «Στον αγώνα της ομάδας μας ενάντια στον Αερωπό Εδεσσας αντιμετωπίσαμε για έναν ακόμα αγώνα, εκτός από την αντίπαλη ομάδα και το δίδυμο των διαιτητών κ. Νάσκο και κ. Χαρίτσο. Ειδικά τα προκλητικά και εσκεμμένα σφυρίγματα του πρώτου ενάντια στην ομάδα του Φαίακα τον καθιστούν ανεπιθύμητο στους αγώνες μας. Κάθε αγωνιστική όλες σχεδόν οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με διαιτησίες που παίζουν με τον ιδρώτα αθλητών και παραγόντων αλλά η ΚΕΔ σιωπά επιδεικτικά. Απαιτούμε ίση μεταχείριση από τους κυρίους αυτούς και όποιος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του, οποίος εσκεμμένα τολμήσει να ξαναπαίξει με τον ιδρώτα μας θα μας βρει απέναντι του με όλες μας τις δυνάμεις.
Υ.Γ Ενδεικτικά ανεβάζουμε κάποιες φάσεις ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο όταν η ομάδα μας προσπαθούσε να ισοφαρίσει και να κερδίσει το παιχνίδι παρά την αντίθετη θέληση των διαιτητών όπως μαρτυρούν και οι φάσεις».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ