Κυριακή 01.10.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εορτασμός «Ημέρας Αστυνομίας» & Μεγαλομάρτυρα Αγ. Αρτεμίου

ΕΛ.ΑΣ.
20 Οκτωβρίου 2020 / 13:37

Με δοξολογία και ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. τιμήθηκε η «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ).  Η «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάστηκε σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου, στην Κέρκυρα, την Ζάκυνθο και την Λευκάδα.

Ο εορτασμός περιελάμβανε την τέλεση δοξολογίας, σήμερα το πρωί, στην Κέρκυρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (Μώλου) στην Ζάκυνθο και στην Λευκάδα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό καθώς και την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αντίστοιχη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί και στην Κεφαλονιά, την Τετάρτη 21-10-2020 και ώρα 10:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αργοστολίου.Στο πλαίσιο του εορτασμού, από την 19 έως και αύριο 21 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία των αστυνομικών για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος.