Ο εορτασμός της Παναγίας στο Ποτάμι Λευκίμμης
Τιμήθηκε με κατάνυξη και αθρόα προσέλευση πιστών η μεγάλη εορτή της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, θρησκευτική κατάνυξη και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Παναγίας στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας στο Ποτάμι Λευκίμμης, στις 15 Αυγούστου.

Από νωρίς το πρωί, πλήθος πιστών συνέρρευσε στον Ιερό Ναό για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και να προσκυνήσει με ευλάβεια τη χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη συγκίνηση, με την τοπική κοινότητα αλλά και πολλούς επισκέπτες να δίνουν δυναμικό «παρών».

Χρόνια πολλά και ευλογημένα!
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

