Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση της Δημάρχου Κεντρ. Κέρκυρας με τη Λέσχη Λάιονς

Λέσχη Λάιονς
16 Οκτωβρίου 2020 / 17:40

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου επισκέφτηκε στο γραφείο της, στο Μαράσλειο, η Κυβερνήτης του Θέματος 117 Β Ελλάδος- Κύπρου Ντία Βωνιάτη της Διεθνούς Λέσχης Λάιονς,

συνοδευόμενη από τη συντονίστρια Βορείου Ελλάδος Ειρήνης Γεωργοπούλου, την Πρόεδρο της Λέσχης Κέρκυρας Αθηνά Αλτάνη και μέλη της Λέσχης.

Στην συνάντηση, η οποία είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε εθελοντικές δράσεις, στις οποίες η Λέσχη Lions Κέρκυρας θα μπορούσε να συνεισφέρει.

Στην διάρκεια αυτής της συνάντησης η συντονίστρια Βορείου Ελλάδος Ειρήνη Γεωργοπούλου, προσκάλεσε την Δήμαρχο στο συνέδριο που θα λάβει χώρα τον Μάρτιο του 2021 στην Θεσσαλονίκη, να συμμετέχει ως εισηγήτρια θέματος που επιθυμεί να αναπτύξει και συγχρόνως να τεθεί το συνέδριο υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Να σημειώσουμε ότι συνέδριο με τίτλο “ Πανδημία: απειλή και ευκαιρία”, που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13, 14 Μαρτίου διοργανώνει η Lions Quest, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.