Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόεδρος της MedCruise, ο Άρης Μπατσούλης του ΟΛΚΕ

ΟΛΚΕ
14 Οκτωβρίου 2020 / 14:58
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Το «τιμόνι» της Ένωσης των Λιμένων Κρουαζιέρας της Μεσογείου, του εγγύς Ατλαντικού, της Μαύρης και της Ερυθράς Θάλασσας, αναλαμβάνει ο Άρης Μπατσούλης, Υπεύθυνος Κρουαζιέρας του ΟΛΚΕ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΟΛΚΕ). Για την ανάληψη της θέσης του Προέδρου της MedCruise, ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας συγχαίρει τον Διευθυντή Ανάπτυξης & Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπεύθυνο Κρουαζιέρας του ΟΛΚΕ, Άρη Μπατσούλη:

«Η διάκρισή του αποτελεί τιμή όχι μόνο για τον Οργανισμό μας, όχι μόνο για την Κέρκυρα, αλλά για όλη την Ελλάδα καθώς η MedCruise η οποία είναι η Ένωση των Λιμένων Κρουαζιέρας της Μεσογείου, του εγγύς Ατλαντικού, της Μαύρης και της Ερυθράς Θάλασσας, απαριθμεί 140 λιμάνια από 21 χώρες και είναι η μεγαλύτερη ένωση λιμένων κρουαζιέρας του κόσμου.

Ο ΟΛΚΕ είναι βέβαιος για την επιτυχία στο έργο του και στη συμβολή του από την καινούργια του θέση στην ταχύτερη ανάκαμψη της κρουαζιέρας, που τόσο επλήγη από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε παγκοσμίως, αξιοποιώντας το κύρος που έχει η MedCruise στον τομέα της κρουαζιέρας και συνεργασίας που έχει ήδη αναπτύξει με άλλες ενώσεις και Οργανισμούς όπως είναι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Λιμένων (ESPO), η Ένωση Λιμένων Ελλάδας (ΕΛΙΜΕ), η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (International Maritime Organization – ΙΜΟ), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) κ.α.».
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.