Σε έκτακτη σύσκεψη καλεί η ΑΔΕΔΥ ενόψει της απεργίας της Πέμπτης

Σε έκτακτη σύσκεψη καλεί η ΑΔΕΔΥ ενόψει της απεργίας της Πέμπτης

Το κάλεσμα απευθύνεται προς όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του δημοσίου, για σήμερα (12/10) το απόγευμα, στις 18:00, στο Εργατικό Κέντρο

12
Οκτωβρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ).  Σε σύσκεψη στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο, σήμερα, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία του δημοσίου, το Νομαρχιακό Τμήμα Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ ενόψει της πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας της 15ης Οκτωβρίου.

Το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ αναφέρει:

«Ενόψει της ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, σηματοδοτείται ένας νέος κύκλος διεκδικητικής αγωνιστικής δράσης του εργατικού κινήματος, που μέσα από τις ιδιαίτερες συνθήκες της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και της πανδημίας, προβάλλει η κορυφαία ανάγκη υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, της νέας γενιάς και του λαού μας.

Οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες αποτελούν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ προτεραιότητα! Η κυβέρνηση είναι ώρα να αναλάβει την δική της κυβερνητική και κρατική ευθύνη παίρνοντας ΤΩΡΑ άμεσα μέτρα για:

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΜΕ 15 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ COVID
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΦΙΑ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Για όλα τα παραπάνω:
Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Νομού Κέρκυρας καλεί σε EKTAKTH ΣΥΣΚΕΨΗ όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και συλλόγους του Δημοσίου στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, την ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ & Ώρα 6:00 μ.μ. με θέμα: «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ»

Η παρουσία όλων είναι σημαντική και αναγκαία!»