Αγώνας δρόμου για τη στελέχωση του ΑΟΚ Κέρκυρα

Αγώνας δρόμου για τη στελέχωση του ΑΟΚ Κέρκυρα

H περσινή Κ-19 του ΑΟΚΚ από την οποία αρκετοί παίκτες θα αγωνιστούν φέτος στη Γ΄ Εθνική

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εδώ και λίγες μέρες και από τη στιγμή που ο ΑΟΚ Κέρκυρα σιγουρεύτηκε για τη συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική,

30
Σεπτεμβρίου / 2020

ξεκίνησε αγώνας για τη στελέχωση της ομάδας, κυρίως με την απόκτηση κάποιων παικτών, ώστε να γεμίσει το ρόστερ. Με βάση την προκήρυξη, σε κάθε ματς θα χρειαστεί να αγωνίζονται τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές κάτω των είκοσι, αλλά σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού υπάρχει ικανός αριθμός παικτών από την περσινή Κ-19.
Εκεί που δυσκολεύεται να βρει παίχτες η ομάδα είναι σε καίριες θέσεις και αυτό γιατί τέλος Σεπτεμβρίου, έχουν κλείσει οι περισσότεροι σε κάποια ομάδα. Αυτό δυσκολεύει την κατάσταση, αφού ξέρουν όλοι την ανάγκη του ΑΟΚΚ για παίκτες και ζητάνε ποσά αδιανόητα για ένα πρωτάθλημα περίπου επτά μηνών. Η διοίκηση του ΑΟΚΚ συνεχίζει την αναζήτηση, ακόμη και εκτός Κέρκυρας, με το μπάτζετ να ανεβαίνει σε υψηλά επίπεδα, ενώ παράλληλα συζητάει το θέμα του προπονητικού τιμ, που ναι μεν έχει δυο περιπτώσεις να επιλέξει, αλλά δεν έχει δώσει τα χέρια με κανέναν.
Από την άλλη, η μετατόπιση της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (από 11/10 σε 18/10) λόγω του ΑΟΚΚ, δεν πείραξε ΑΕΛ και ΟΦΑΜ, αν και θα έχουν κάνει προετοιμασία πάνω από 2 μήνες, έχουν όμως το πρόβλημα των φιλικών αγώνων, αφού οι ομάδες του νησιού, έχουν αγώνες κυπέλλου. Παρόλα αυτά η αναμονή για νέα κλήρωση στον Όμιλο, έχει τη δική της πινελιά, αφού θα έχουν άλλα δεδομένα στη συνέχεια. Να υπενθυμίσουμε ότι στην κλήρωση που είχε γίνει ο ΟΦΑΜ θα έπαιζε εντός έδρας με τον Μ. Αλέξανδρο Καστοριάς και η ΑΕΛ θα πήγαινε στο Καναλάκι να αντιμετωπίσει τον Αχέροντα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ