Εκπαιδευτικοί & γιατροί ενωμένοι απέναντι στον Covid19 στα σχολεία

Εκπαιδευτικοί & γιατροί ενωμένοι απέναντι στον Covid19 στα σχολεία

Ο Περοφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης, Πέτρος Αγγελόπουλος, ήταν ο συντονιστής της τηλεδιάσκεψης μεταξύ Δ/νσεων Εκπαίδευσης και Ιατρικών Συλλόγων Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας

Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης με τους Ιατρικούς Συλλόγους Ιονίων Νήσων, με στόχο την καλύτερη συνεργασία στην πρόληψη και την αντιμετώπιση περιστατικών κορωνοϊού στα σχολεία

27
Σεπτεμβρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ).  Η Περιφερειακή  Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Συνεργασία ΠΔΕ, Δ/ντών Εκπαίδευσης και Ιατρικών Συλλόγων Ιονίων Νήσων για την ενημέρωση covid-19».

Στην τηλεδιάσκεψη ελαβαν μέρος οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, καθώς και οι Πρόεδροι / Εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων των 4 νησιών.

Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, Πέτρος Αγγελόπουλος.

Συζητήθηκε η κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία των νησιών του Ιονίου, οι απόψεις και οι στάσεις μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Στόχος η συνεργασία μεταξύ Σχολικών Μονάδων, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με τους Ιατρικούς Συλλόγους κάθε περιοχής. Η πρόληψη και η  αντιμετώπιση των περιστατικών μάς αφορά όλους.

Οι τηλεδιασκέψεις θα συνεχιστούν με τους Δ/ντες Εκπ/σης, τους εκπαιδευτικούς υπεύθυνους covid-19, τους Δ/ντες των Σχολικών Μονάδων, τους  εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων - Κηδεμόνων και τους Πρόεδρους των Ιατρικών Συλλόγων.