Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκπαιδευτικοί & γιατροί ενωμένοι απέναντι στον Covid19 στα σχολεία

Αγγελόπουλος Πέτρος
27 Σεπτεμβρίου 2020 / 10:52

Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης με τους Ιατρικούς Συλλόγους Ιονίων Νήσων, με στόχο την καλύτερη συνεργασία στην πρόληψη και την αντιμετώπιση περιστατικών κορωνοϊού στα σχολεία

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ).  Η Περιφερειακή  Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Συνεργασία ΠΔΕ, Δ/ντών Εκπαίδευσης και Ιατρικών Συλλόγων Ιονίων Νήσων για την ενημέρωση covid-19».

Στην τηλεδιάσκεψη ελαβαν μέρος οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, καθώς και οι Πρόεδροι / Εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων των 4 νησιών.

Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, Πέτρος Αγγελόπουλος.

Συζητήθηκε η κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία των νησιών του Ιονίου, οι απόψεις και οι στάσεις μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Στόχος η συνεργασία μεταξύ Σχολικών Μονάδων, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με τους Ιατρικούς Συλλόγους κάθε περιοχής. Η πρόληψη και η  αντιμετώπιση των περιστατικών μάς αφορά όλους.

Οι τηλεδιασκέψεις θα συνεχιστούν με τους Δ/ντες Εκπ/σης, τους εκπαιδευτικούς υπεύθυνους covid-19, τους Δ/ντες των Σχολικών Μονάδων, τους  εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων - Κηδεμόνων και τους Πρόεδρους των Ιατρικών Συλλόγων.