Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα το Σάββατο για τον Φαίακα κόντρα στη Δράμα

Handball Premier
18 Σεπτεμβρίου 2020 / 19:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Handball Premier είναι το Σάββατο 19/9 με τον Φαίακα να αντιμετωπίζει

την ομάδα της Δράμας στο κλειστό του ΕΑΚΚ στις 18:00 και αναμένεται ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από πέρυσι αφού έχουν γίνει πολλές αλλαγές.
Η κερκυραϊκή ομάδα προετοιμάστηκε όσο καλύτερα μπορούσε, τηρουμένων των συνθηκών, έχει ενισχυθεί μεταγραφικά και στοχεύει μια θέση στην τετράδα ώστε να παίξει στο τέλος στα πλέι οφ και όχι στα πλέι άουτ. Βασικός στόχος η παραμονή στην κατηγορία, σε ένα πρωτάθλημα που τουλάχιστον στην αρχή θα στερηθεί τον κόσμο του και τη μεγάλη βοήθεια που έχει με γεμάτο το γήπεδο.
Επειδή το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο, ο Φαίακας θα μεταδώσει σε live streaming το παιχνίδι μέσω της σελίδας του στο facebook, ενώ διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι Νάσκος, Χαρίτσος και Αγγελίδης.

Η 1η αγωνιστική
 
ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους
ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας
Φαίακας Κέρκυρας- Bianco Monte Δράμα
HC Σαλαμίνα- Άρης Νικαίας
ΑΕΚ- Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή (ΕΡΤ SPORTS)
Εκκρεμεί ο ορισμός του αγώνα Φίλιππος Βέροιας- ΑΕΣΧ Πυλαίας. Λόγω των υγειονομικών μέτρων στην ΠΕ Ημαθίας, η αναμέτρηση πιθανότατα θα μετατεθεί σε άλλη έδρα.
 
Το ρόστερ της φετινής ομάδας όπως έχει διαμορφωθεί μετά από αποχωρήσεις και μεταγραφές και όπως θα παρουσιαστεί τουλάχιστον ως το τέλος του χρόνου.
Ronan Le Peillet (Γαλλία), Γιάννης Σκουρτάι, Stefan Trpchevski (Σερβία), Τάσος Τσαμουρίδης, Δημήτρης Δελλής, Κώστας Βλαχόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Γιώργος Κοσκινάς, Marko Dosen (Σερβία), Σπύρος Χερουβείμ, Άγγελος Γεωργαλής, Φραντσί Τζαπάφτι, Αλέξανδρος Δούγιας, Θανάσης Νάστος, T. Onchev (Β. Μακεδονία), Γιώργος Κολοβός, Αντώνης Κόντης, Γιώργος Ελευθεριάδης, Χαράλ. Κορακιανίτης, Γιάννης Γιαννακόπουλος
Προπονητής: Νίκος Ριγανάς, Συνεργάτης: Μανώλης Κουμαραδέλης.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια