Πρεμιέρα χωρίς κόσμο για τον Φαίακα

Πρεμιέρα χωρίς κόσμο για τον Φαίακα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερχόμενο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο Φαίακας στην Handball Premier, με αντίπαλο τον Γ.Σ. Δράμας.

16
Σεπτεμβρίου / 2020

Μια πρεμιέρα διαφορετική από τις άλλες που έχουν συνηθίσει τόσο ο κόσμος, όσο και οι παίκτες. Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΚΚ, με κλειστές όμως τις πόρτες για τους φιλάθλους της ομάδας, καθώς λόγω κορονοϊού δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση του Φαίακα, θέλει και τον κόσμο κοντά της, αλλά και τρόπο να δει τον αγώνα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πάρα πολλοί φίλαθλοι που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα και θα ήθελαν να βρεθούν στην εξέδρα, έτσι η διοίκηση φρόντισε ώστε το παιχνίδι να μπορεί να το παρακολουθήσει ο καθένας από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, https://www.facebook.com/FAIAKAS.HANDBALL.
Έστω και έτσι θα μπορούν να δουν τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Ριγανά και τους νεοαποκτηθέντες αγωνιζόμενους, σε επίσημο παιχνίδι πλέον, αφού η ομάδα ξεκινά την προσπάθειά της, έχοντας δώσει μόλις τρία φιλικά πριν από δέκα μέρες σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.

Η πρόσκληση: «Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας προσκαλεί όλους τους φιλάθλους του το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 18:00 να συντονιστούν με την επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας μας απέναντι στην Δράμα ’86 Bianco Monte. Μπορεί λόγω Covid-19 ο αγώνας να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών, η δυνατότητα όμως να είστε νοητά δίπλα στους παίκτες μας και την προσπάθειά τους για την πρώτη νίκη της σεζόν παραμένει».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ