Συνάντηση του ΔΣ του ΑΟ Κέρκυρα με τη Ρόδη Κράτσα

Συνάντηση του ΔΣ του ΑΟ Κέρκυρα με τη Ρόδη Κράτσα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διοίκηση του ΑΟ Κέρκυρα που επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα μετά από εφτά χρόνια, αποτελείται από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές

15
Σεπτεμβρίου / 2020

της ομάδας, με πρόεδρο τον Γιώργο Κολυτά. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε το σωματείο να επιστρέψει δυναμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και ο κόσμος της ομάδας στέκεται δίπλα της. Οι επαφές με θεσμικούς φορείς, με παλιά στελέχη και με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στο νέο ξεκίνημα, έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα. Το μεσημέρι της Τρίτης 15/9 ο πρόεδρος του ΑΟ Κέρκυρα και μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.

Ο Γ. Κολυτάς για τη συνάντηση αναφέρει: «Σήμερα το ΔΣ του ΑΟ Κέρκυρα είχε εποικοδομητική συνάντηση με την Περιφερειάρχη κα Ρόδη Κράτσα και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Ιωάννη Αρμενιάκο.
Ενημερώσαμε για τη σπουδαία ιστορία του λαοφιλέστερου σωματείου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τις σημαντικότερες διακρίσεις και συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Ζητήσαμε υποστήριξη για τη θετική έκβαση στα δίκαια αιτήματα μας προς την Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ καθώς και τον ΣΥ.Π.ΑΠ . Είναι προτεραιότητα μας η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων για το παρόν και το μέλλον του ΑΟ Κέρκυρα. Τέλος θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για τον ΑΟ Κέρκυρα, η συμμετοχή της Περιφέρειας στην ολοκλήρωση του βιβλίου του».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ