Ευχαριστήριο του Φαίακα στον Σύνδεσμο Διαιτητών

Ευχαριστήριο του Φαίακα στον Σύνδεσμο Διαιτητών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον χώρο του ΕΑΚΚ στεγάζεται εδώ και χρόνια ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, σε ένα κτίριο

15
Σεπτεμβρίου / 2020

το οποίο είχε ουσιαστικά φτιάξει με δικά του έξοδα, με τον αείμνηστο Τάκη Κουρσάρη να συμβάλει πάρα πολύ στο οικονομικό κομμάτι και τον Λάκη Προβατά να κάνει μεγάλο αγώνα για να ολοκληρωθεί και για τον λόγο αυτό η αίθουσα φέρει το όνομά του.
Είναι ένας εξαιρετικός χώρος που άνετα χωράει 100 καθήμενους, που με την «αδράνεια» του Συνδέσμου λόγω ΕΠΟ, παραμένει ουσιαστικά κλειστός. Βέβαια πολλές φορές δίνεται σε σωματεία κυρίως για κάποιες εκδηλώσεις και εκεί γινόταν η συνέντευξη τύπου μετά το τέλος των αγώνων του Φαίακα, τη σεζόν που πέρασε στην Α1.
Η ομάδα των ανδρών αλλά και αυτή των γυναικών που θα αγωνιστεί στην Α2 και ίσως διεκδικήσει την άνοδό της, ζήτησαν την αίθουσα για να μπορούν να κάνουν προβολές βίντεο, που είναι τρόπος προπόνησης και εκπαίδευσης. Φυσικά η αίθουσα δόθηκε, γιατί ο Σύνδεσμος Διαιτητών έχει δείξει τις ευαισθησίες του για τον κερκυραϊκό αθλητισμό. Η ομάδα του Φαίακα ευχαρίστησε δημόσια τόσο τον πρόεδρο όσο και τον Σύνδεσμο.
Το ευχαριστήριο του Φαίακα: «Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά την Ένωση Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας και τον Πρόεδρό της κ. Γιώργο Αρμενιάκο για τη στήριξή τους στην προσπάθεια του αντρικού και του γυναικείου τμήματος τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2020/2021, μέσω της ευγενούς παραχώρησης της αίθουσάς τους για τις προβολές βίντεο και τις συνεντεύξεις τύπου του συλλόγου μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ