Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαμαρτυρία και στην Κέρκυρα κατά της μάσκας στα σχολεία (photos)

Μάσκες
06 Σεπτεμβρίου 2020 / 20:16
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κινητοποίηση και διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε και στην Κέρκυρα, όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, με σύνθημα «όχι μάσκες στα σχολεία».

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Σαρόκο, με τους «Ενεργούς Ακομμάτιστους Πολίτες» να δηλώνουν: 

«Θεωρούμε όλα αυτά τα μέτρα αντισυνταγματικά και παράνομα.

-Δεν δεχόμαστε καμία στέρηση των προσωπικών μας ελευθεριών, σαν Έλληνες πολίτες.
- Δεν δεχόμαστε να φορέσουν υποχρεωτικά μάσκα τα παιδιά μας στο σχολείο.
Δεν επιτρέπουμε να φιμωθούν τα παιδιά μας.
- Η οικογένεια είναι το θεμέλιο της πολιτείας και εμείς ως γονείς δεν επιτρέπουμε να αποφασίζει κάνεις άλλος για τα παιδιά μας .



- Καταγγέλλουμε ως εγκληματικο και παράνομο τον νόμο 4862 και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να απομακρυνθούν τα παιδιά μας από κοντά μας.

Δεν επιτρεπουμε σε κανέναν να κάνει εμβόλιο στα παιδιά μας,η τέστ, η ότι άλλο αποφασίστει, χωρίς την συγκατάθεση μας και την φυσική μας παρουσια!

Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην Πανελλήνια Διαμαρτυρία, της Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 06:30 το απόγευμα και να δηλώσουμε ότι θα είμαστε απέναντι στους αντισυνταγματικούς νόμους που καταπατούν τις προσωπικές μας ελευθερίες».


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.