Γενική Συνέλευση στις 23/9 στον Όλυμπο

Γενική Συνέλευση στις 23/9 στον Όλυμπο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διοίκηση του Ολύμπου σε τελευταία της συνεδρίαση πήρε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τις οποίες όπως όλα δείχνουν

03
Σεπτεμβρίου / 2020

θέλει και την επικύρωση της Γ.Σ. που ομόφωνα αποφάσισε να την πραγματοποιήσει στις 23/9. Σε αυτήν θα γίνει ανάλυση όσων έγιναν την τριετία που διοικεί την ομάδα, ενώ θα συμπληρωθεί και το Δ.Σ. που είναι αναγκαίο σε αυτή τη φάση. Ο Ιστορικός είναι το μοναδικό σωματείο που έχει ιδιόκτητο γήπεδο το οποίο αγόρασαν παλιοί παράγοντες και φίλοι της ομάδας, είναι γεγονός ότι ήθελε πολλές αλλαγές και η νυν διοίκηση έχει πετύχει ήδη να κάνει τις σημαντικότερες. 
Πέραν από την αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα, που είναι τελευταίας τεχνολογίας, μπόρεσε να νομιμοποιήσει τα κτίρια και την εξέδρα, να πληρώσει αρκετά χρήματα γι αυτό, ενώ αλλάζει την όψη σε όλα τα αποδυτήρια του γηπέδου, προχωράει στον πλήρη εξοπλισμό του ιατρείου του γηπέδου (απινιδωτής, φιάλες οξυγόνου, φάρμακα κλπ), στην περίφραξη κλπ. Πέραν αυτών υπάρχουν σοβαρά θέματα που θέλει να αναφέρει στη Γ.Σ. και εκεί να παρθούν οι αποφάσεις, στο ανώτατο όργανο του Συλλόγου.   
Η πρόσκληση αναφέρει: Ο ΑΠΣ Όλυμπος καλεί τα μέλη του σε Γ.Σ. με ομόφωνη απόφαση που πήρε το Δ.Σ. στη συνεδρίαση της 24/8/2020. Η Γ.Σ ορίζεται για την Τετάρτη 23/9/2020 στις 18:00 στο γήπεδο της ομάδας, στην Καλλιθέα Καναλίων και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την ίδια μέρα στο ίδιο μέρος στις 19:00.
Θέματα της ημερήσιας διάταξης

  1. Ενημέρωση της Γ.Σ. για τα πεπραγμένα της τελευταίας τριετίας (Αθλητικές εγκαταστάσεις, ποδοσφαιρικά τμήματα, οικονομικό, νέα δεδομένα με τον covid-19)
  2. Καλείται το σώμα να πάρει αποφάσεις που άπτονται της αρμοδιότητάς του και να εγκρίνει τις αποφάσεις του Δ.Σ. για πολύ σημαντικά θέματα.
  3. Συμπλήρωση μελών Δ.Σ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ