Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟ Κέρκυρα

ΕΠΣΚ
03 Σεπτεμβρίου 2020 / 18:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο γίγαντας που λέγεται ΑΟ Κέρκυρα και απουσίαζε από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα τα τελευταία επτά χρόνια επέστρεψε.

Ως γνωστόν, οι παλαίμαχοι πήραν την ομάδα στα χέρια τους και με πρόεδρο τον Γιώργο Κολυτά η ομάδα προχωράει με στόχο την επιστροφή της σε υψηλά επίπεδα. Ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία στο γήπεδο του Κοντοκαλίου, με τον Γιάννη Χονδρογιάννη να είναι ο προπονητής, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, θέληση και όλοι πιστεύουν ότι χτίζεται μια σπουδαία ομάδα.
Την Τετάρτη το απόγευμα έγινε αγιασμός παρουσία του Δ.Σ., των παικτών, του προπονητικού τιμ, αλλά και αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο Κοντόκαλι και αποθέωσαν την ομάδα.
Ο ΑΟ Κέρκυρα που θα αγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ θέλει την ηθική και υλική στήριξη του κόσμου. Οι φίλαθλοι περίμεναν 7 χρόνια υπομονετικά την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ θα είναι δίπλα της σε κάθε αγώνα. Η διοίκηση ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ζητώντας από τον κόσμο την στήριξή του.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ του Α.Ο. Κέρκυρα είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Αναλογιζόμενοι αφενός τις δύσκολες οικονομικές συγκύριες που βιώνουμε, αφετέρου τις αυξημένες υποχρεώσεις του σωματείου μας μετά από 7 χρόνια αδράνειας, ορίσαμε την τιμή του εισιτήριου διαρκείας στα 30 €. Περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της A Κατηγορίας καθώς και τους αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα στο νέο ξεκίνημά της, μπορούν να προχωρήσουν σε προεγγραφή, είτε τηλεφωνικά στο 26610 24761 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 14:00, είτε με email στο [email protected], είτε με μήνυμα στην επίσημη σελίδα του ΑΟ Κέρκυρα στο facebook.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια