Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Πρύτανη Ιονίου Πανεπιστημίου και Διοικητή Νοσοκομείου

Γ.Ν.Κ.
03 Σεπτεμβρίου 2020 / 13:16

Τα ακίνητα του Νοσοκομείου που μισθώνει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, αλλά και η ενημέρωση των φοιτητών από πλευράς Γ.Ν.Κ. σε θέματα υγιεινής, απασχόλησαν τους Ανδρέα Φλώρο και Λεωνίδα Ρουμπάτη στη συνάντησή τους

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ).  Συνάντηση με τον  Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέα Φλώρο και τον Αντιπρύτανη, Ευστάθιο Μακρή, είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Λεωνίδας Ρουμπάτης, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο της Διοίκησης του Γενικού  Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Συζητήθηκαν θέματα των δύο φορέων που αφορούν τα ακίνητα του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου και νυν Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, τα οποία έχουν μισθωθεί και χρησιμοποιούνται από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη διαχείριση της πανδημίας covid-19 και την πρόθεση του Νοσοκομείου να ενημερώσει τους φοιτητές σε θέματα υγιεινής και ατομικής προστασίας με κάθε πρόσφορο τρόπο.

«Είχα σήμερα μία πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συνάντηση με τους κ. κ  Πρύτανη και Αντιπρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και οι δύο φορείς αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα στήριξης και αναβάθμισης της Δημόσιας Υγείας και της Δημόσιας Παιδείας δεσμεύονται να συνεργασθούν για τον κοινό αυτό σκοπό και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες γόνιμες συναντήσεις», δήλωσε ο Διοικητής του Γ Ν.Κ.