Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσκεψη εμπορικού κόσμου της Κέρκυρας, ενόψει της έναρξης της κρουαζιέρας

Κρουαζιέρα
24 Αυγούστου 2020 / 15:17
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύσκεψη συγκαλεί η Ιόνιος Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

την Τετάρτη 26/8/2020 και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου με θέμα :
Οκτώ "πιλοτικές" κρουαζιέρες της MSC για το 2020 με τους φορείς της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ο.Λ.ΚΕ. και απευθυνόταν στους επαγγελματικούς φορείς του νησιού, πρόκειται να ξεκινήσει την κρουαζιέρα στις 30 Αυγούστου.

Ο τρόπος όμως που ανακοινώθηκε, όσον αφορά την διακίνηση και τη διάχυση των επιβατών στο νησί, δεν βρίσκει σύμφωνο τον εμπορικό κόσμο του νησιού, καθώς η εταιρεία επιθυμεί να εφαρμόσει το δικό της υγειονομικό πρωτόκολλο και όχι το εθνικό, σκοπεύοντας επιπλέον να κρατήσει τους πελάτες της μακριά από οποιαδήποτε επιχείρηση της πόλης.

Ήδη το Επιμελητήριο Κέρκυρας έχει εκφράσει τις ενστάσεις του πάνω στο ζήτημα

Στη σύσκεψη της Τετάρτης, οι καταστηματάρχες της Κέρκυρας θα συζητήσουν το θέμα διεξοδικά και θα λάβουν κοινές αποφάσεις χειρισμού της υπόθεσης. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.