Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις Μπενίτσες η Μερόπη Υδραίου, για το λιμάνι και τα προβλήματα καθημερινότητας

Μπενίτσες
19 Αυγούστου 2020 / 14:03
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Δημάρχου). Στην Κοινότητα Μπενιτσών, βρέθηκε χθες το απόγευμα η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για να τα προβλήματα της περιοχής.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, στη συνάντηση  που ακολούθησε,  αναφέρθηκαν σε ζητήματα που τους απασχολούν, όπως η επιτάχυνση των διαδικασιών για την προκήρυξη ενοικίασης του λιμανιού, η αξιοποίηση των ακινήτων του Δήμου, καθώς και για προβλήματα καθημερινότητας.

Εξέφρασαν την ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση της παιδικής χαράς και για τη συνεργασία που έχουν με τους  αρμόδιους αντιδημάρχους Καθαριότητας, Καθημερινότητας, Τεχνικών Υπηρεσιών, για την  άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων της κοινότητας, και ευχαρίστησαν την Δήμαρχο για την επίσκεψη της και για το ενδιαφέρον της.

Την κ Υδραίου συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι  Καθαριότητας, Γιάννης Σερεμέτης, Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου και ο εντεταλμένος σύμβουλος Σπύρος Μωραΐτης.  

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.