Ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στους Παξούς, «ξέχασε» το ωράριο

Ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στους Παξούς, «ξέχασε» το ωράριο

ΠΑΞΟΙ. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στους Παξούς,

13
Aυγούστου / 2020

φαίνεται πως… ξέχασε ότι είναι σε ισχύ τα μέτρα για τον κορωνοϊό και οι ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα μπαρ κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα.

Χθες το βράδυ ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του πήγαν στις 11:45 το βράδυ σε ταβέρνα του νησιού προκειμένου να δειπνήσουν, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Εκείνη την ώρα στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, οι οποίοι περίμεναν τον λογαριασμό και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, καθώς, σύμφωνα με τα νέα μέτρα η ταβέρνα έπρεπε να κλείσει και να μην εξυπηρετήσει άλλους πελάτες.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τράβηξε κάποιος από τους πελάτες, ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του παρέμειναν και μετά τις 12 στην ταβέρνα προκειμένου να δειπνήσουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 12:15 ο περιφερειάρχης και η παρέα του απολάμβαναν τον δείπνο τους, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει από την ταβέρνα, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι πελάτες.


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ