Στα Γιάννενα οι Κερκυραίοι αθλητές με στόχο χρυσά μετάλλια

Στα Γιάννενα οι Κερκυραίοι αθλητές με στόχο χρυσά μετάλλια

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 γίνεται το Σαββατοκύριακο 1και 2 Αυγούστου, στα Ιωάννινα, με μια πλειάδα Κερκυραίων αθλητών,

31
Ιουλίου / 2020

 οι οποίοι πιθανόν να επιστρέψουν με μετάλλια στις αποσκευές τους.
Βλέποντας τις λίστες των συμμετεχόντων που δόθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ και τους χρόνους, υπάρχουν ελπίδες να επιστρέψουν με 4-5 μετάλλια, κάτι που θα δείξει ότι η Κέρκυρα μπορεί να πετύχει πολλά.
Οι συμμετοχές
Η κορυφαία Ελληνίδα της κατηγορίας, με το νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού ΓΣ, θα πάρει μέρος στο μήκος και στο τριπλούν, έχει τις καλύτερες επιδόσεις, είναι μακράν η καλύτερη και περιμένουμε δύο χρυσά μετάλλια.
Μέσα στα μετάλλια είναι και στο επί κοντώ η 16χρονη Ηρώ Βραδή του Κερκυραϊκού και μπορεί να πάρει οποιοδήποτε από τα τρία, έστω και αν είναι η μικρότερη ηλικιακά, έχει μαζί με 2 ακόμα αθλήτριες την καλύτερη επίδοση και όλα θα κριθούν στις προσπάθειες. 
Στο άλμα εις ύψος η Παναγιώτα Δόση που ανήκει πλέον στον Ελ. Βενιζέλο (πρώην ΑΟ Κέρκυρα) δεν έχει αντίπαλο και λογικά το χρυσό είναι δικό της.
Δύσκολα, αλλά με πολλές πιθανότητες είναι μέσα στα μετάλλια και ο 18χρονος Στέλιος Σκορδίλης του Κερκυραϊκού στο επί κοντώ.
Από κει και πέρα περιμένουμε τον Σπύρο Ντουραχάνη του ΑΟ Κέρκυρα στα 800μ. να είναι μέσα στην εξάδα, όπως και τον Πέτρο Πουλή του Κερκυραϊκού που θα πάρει μέρος στη σφαιροβολία.
Λίγες πιθανότητες διάκρισης για τη Σοφία Σεχάτη του Κερκυραϊκού στα 200μ. τη
Σοφία Μουρτζινίδου του Κερκυραϊκού στο μήκος  και στο τριπλούν, τον  Σπύρο Πέζαρο του ΓΣ Κέρκυρας στα 200μ. και τον Γιώργο Δόση του ΑΟ Κέρκυρα στο ύψος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ