Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αμανατίδης και Βλαχόπουλος προπονητές στην ακαδημία του Ολύμπου

Τοπικά πρωταθλήματα
29 Ιουλίου 2020 / 17:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ακαδημία του Ολύμπου θα έχει επικεφαλής τη νέα σεζόν τον Άκη Πανδή, με τον Φ. Σκλαβούνο να είναι ο υπεύθυνος και συνεχίζει

την στελέχωσή της στο θέμα των προπονητών, όπου έκανε δυο ανακοινώσεις. Η μια είναι για ανανέωση συνεργασίας με τον Ε. Βλαχόπουλο και η άλλη  τη συνεργασία με έναν παλιό γνώριμο τον Ν. Αμανατίδη.  Φυσικά και αυτοί είναι διπλωματούχοι προπονητές με πείρα και σίγουρα θα βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει ο Ιστορικός.

Οι ανακοινώσεις:
  • Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπου Κέρκυρας ανανεώνει τη συνεργασίας της με τον προπονητή Ευτύχιο Βλαχόπουλο. Ο Ευτύχιος είναι γεννημένος στην Κέρκυρα το 1989, παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής ποδοσφαίρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗαπό τον Ιανουάριο του 2019 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ακαδημία μας. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.
  • Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπου Κέρκυρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νικόλαο Αμανατίδη. Ο Νικόλας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και διπλωματούχος προπονητής UEFA B ενώ έχει ολοκληρώσει τις παρακολουθήσεις UEFA A. Δραστηριοποιείται στο χώρο των ακαδημιών από το 2012 ενώ παράλληλα έχει εργασθεί και σε ανδρικές ομάδες. Ευχόμαστε στον Νικόλα καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια