Αμανατίδης και Βλαχόπουλος προπονητές στην ακαδημία του Ολύμπου

Αμανατίδης και Βλαχόπουλος προπονητές στην ακαδημία του Ολύμπου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ακαδημία του Ολύμπου θα έχει επικεφαλής τη νέα σεζόν τον Άκη Πανδή, με τον Φ. Σκλαβούνο να είναι ο υπεύθυνος και συνεχίζει

29
Ιουλίου / 2020

την στελέχωσή της στο θέμα των προπονητών, όπου έκανε δυο ανακοινώσεις. Η μια είναι για ανανέωση συνεργασίας με τον Ε. Βλαχόπουλο και η άλλη  τη συνεργασία με έναν παλιό γνώριμο τον Ν. Αμανατίδη.  Φυσικά και αυτοί είναι διπλωματούχοι προπονητές με πείρα και σίγουρα θα βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει ο Ιστορικός.

Οι ανακοινώσεις:

  • Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπου Κέρκυρας ανανεώνει τη συνεργασίας της με τον προπονητή Ευτύχιο Βλαχόπουλο. Ο Ευτύχιος είναι γεννημένος στην Κέρκυρα το 1989, παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής ποδοσφαίρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗαπό τον Ιανουάριο του 2019 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ακαδημία μας. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.
  • Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπου Κέρκυρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νικόλαο Αμανατίδη. Ο Νικόλας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και διπλωματούχος προπονητής UEFA B ενώ έχει ολοκληρώσει τις παρακολουθήσεις UEFA A. Δραστηριοποιείται στο χώρο των ακαδημιών από το 2012 ενώ παράλληλα έχει εργασθεί και σε ανδρικές ομάδες. Ευχόμαστε στον Νικόλα καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ