Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υδραίου σε Φλώρο: «Αρωγός στις δράσεις του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο Δήμος»

Υδραίου Μερόπη
29 Ιουλίου 2020 / 16:33

Υπέρμαχος της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Ιονίου Πανεπιστημίου και της ανάπτυξης συνεργειών σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος, δήλωσε ο νέος Πρύτανης

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Σε ζητήματα συνεργασίας και ανάπτυξης συνεργειών σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος εστιάστηκε η συζήτηση στην συνάντηση την οποία είχε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου, με το νέο Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέα Φλώρο.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Δήμου, η Δήμαρχος εξέφρασε και από κοντά στο νέο Πρύτανη τα θερμά της συγχαρητήρια για την εκλογή του και του ευχήθηκε επιτυχημένη και παραγωγική θητεία και κάθε επιτυχία και αποδοτικότητα στα νέα  καθήκοντα τα οποία ανέλαβε.



Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι οι δράσεις και οι αποφάσεις της νέας Πρυτανικής Αρχής θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο το κύρος του ανώτατου ακαδημαϊκού μας ιδρύματος.

Η Μ. Υδραίου τόνισε ότι ο Δήμος είναι και παραμένει αρωγός στις δράσεις του Ιονίου Πανεπιστημίου και επεσήμανε ότι προσβλέπει σε μια γόνιμη, πολυεπίπεδη και εποικοδομητική συνεργασία με το νέο πρυτανικό σχήμα προς όφελος τόσο της πανεπιστημιακής κοινότητας όσο και της τοπικής κοινωνίας.

Από την πλευρά του ο νέος Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για τις θερμές ευχές και τα καλά της λόγια και δήλωσε υπέρμαχος της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Ιονίου Πανεπιστημίου και της ανάπτυξης συνεργειών σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος.