Εγκρίθηκε η δεύτερη προκάτ αίθουσα στο Νηπιαγωγείο-Δημοτικό Παξών

Εγκρίθηκε η δεύτερη προκάτ αίθουσα στο Νηπιαγωγείο-Δημοτικό Παξών

«Λύθηκε το οξύ πρόβλημα στέγασης στο Σχολείο Παξών», τόνισε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ., Στέφανος Γκίκας, μετά τη συνάντησή του με τον Δ/νοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε., Θανάση Γιάνναρη

29
Ιουλίου / 2020

ΠΑΞΟΙ.  Εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου Παξών για χορήγηση και δεύτερης προκάτ αίθουσας διδασκαλίας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στέγασης του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού των Παξών.

Ο Βουλευτής Κέρκυρας με τη Ν.Δ., Στέφανος Γκίκας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.», Θανάση Γιάνναρη, τόνισε ότι λύθηκε το οξύ πρόβλημα στέγασης στο σχολείο των Παξών.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέφανου Γκίκα:

«Πριν από ένα μήνα, ο Δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, κατά την επίσκεψή μου στο νησί, έθεσε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Παξών λόγω της έλλειψης αιθουσών διδασκαλίας.

Άμεσα,ο Διευθύνων Σύμβουλοςτης ΚΤΥΠ Α.Ε., Θανάσης Γιάνναρης, μετά από επικοινωνία που είχαμε, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου και ενέκρινε την παροχή μιας αίθουσας διδασκαλίας.

Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι επισκέφθηκα τονκ. Γιάνναρη, του έθεσα εκ νέου το ζήτημα και ενεκρίθηκαι η δεύτερη αίθουσα διδασκαλίας προκάτ, η οποία τίθεται στη διάθεση του Δήμου Παξών για την κάλυψη των αναγκών του Σχολείου.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κ. Γιάνναρη, διότι με την θετική ανταπόκρισή του λύνεται το οξύ πρόβλημα στέγασης μαθητών στο Σχολείο Παξών.

Οι αίθουσες θα φθάσουν στους Παξούς τις επόμενες εβδομάδες, έτσι ώστε να βρίσκονται στην σχολική εγκατάσταση τον Σεπτέμβριο, κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς».