Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεδριάζει ο ΦοΔΣΑ για τη «μεγάλη μεταφορά» των απορριμμάτων

ΦοΔΣΑ
24 Ιουλίου 2020 / 11:26

Σήμερα (24/7) στις 14:00, το δ.σ. του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων καλείται να συζητήσει και ν΄ αποφασίσει για τη μεταφορά που θ΄ αφορά το διάστημα 2+1 χρόνων, μετά το τέλος του 2020 και μέχρι την ολοκλήρωση του εργοστασίου στο Τεμπλόνι

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η διαγωνιστική διαδικασία για το δεύτερο σκέλος της μεταφοράς των κερκυραϊκών απορριμμάτων (σ.σ. η λεγόμενη και «μεγάλη μεταφορά»), αποτελεί το θέμα της σημερινής (24/7) συνεδρίασης του δ.σ. του ΦοΔΣΑ.

Τα μέλη του δ.σ. του Φορεά Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Νομού Κέρκυρας θα κληθούν σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουλίου, στις 14:00, να συζητήσουν και ν' αποφασίσουν για τον διαγωνισμό, που θ' αφορά στη μεταφορά των απορριμμάτων του νησιού για 2+1 χρόνια (σ.σ. ο τρίτος χρόνος είναι δικαίωμα του ΦοΔΣΑ για το αν θα τον ενεργοποιήσει).

Πρόκειται, δηλαδή, για τη μεγάλης διάρκειας εργολαβία μεταφοράς -η τρέχουσα αφορά μόνο το διάστημα μέχρι το τέλος του 2020- που θα εκτελείται για όλο το διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Κέρκυρας, στο Τεμπλόνι.