Νέο πρόστιμο στον ΑΟΚ Κέρκυρα λόγω… διπλώματος

Νέο πρόστιμο στον ΑΟΚ Κέρκυρα λόγω… διπλώματος

ΑΘΗΝΑ. Η σεζόν μπορεί να τελείωσε αγωνιστικά για τον ΑΟΚ Κέρκυρα από τις αρχές Μαρτίου, όμως δεν έχει τελειώσει σχετικά με τιμωρίες και πρόστιμα,

22
Ιουλίου / 2020

αφού πέραν των δεκάδων προσφυγών που ταλαιπωρούν την ομάδα, έρχονται και τα πρόστιμα για κάθε παιχνίδι, όπου στον πάγκο δεν υπήρχε προπονητής με το κατάλληλο δίπλωμα.
Ο Λεωνίδας Βόκολος που ξεκίνησε την περσινή χρονιά, ο Νίκος Θεοδοσιάδης που τον διαδέχθηκε και στη συνέχεια ο Ρομπέρτο Μπολάνο διέθεταν το κατάλληλο δίπλωμα προπονητή. Μετά όμως τη φυγή του Μπολάνο, χρέη προπονητή εκτελούσε ο Κώστας Χριστοφοράκης, ο οποίος είναι μεν διπλωματούχος προπονητής, αλλά όχι κάτοχος του διπλώματος που αναφέρει ο κανονισμός, δηλαδή του UEFA PRO. Έτσι, η ΠΑΕ χρεώνεται άλλα 2.000€ για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την κάτωθι απόφαση: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ο. Κασσιόπη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2000) ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, 8/3/2020)».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ