Σύγχρονο αθλητικό χώρο στη Λευκάδα ανακοίνωσε ο Λ. Αυγενάκης

Σύγχρονο αθλητικό χώρο στη Λευκάδα ανακοίνωσε ο Λ. Αυγενάκης

Ο υφυπουργός αθλητισμού, με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα και τον πρόεδρο της ΕΔ του ΕΑΚΚ, Σταμάτη Λυκούρη - ΦΩΤΟ: Σταμάτης Καταπόδης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την εκτέλεση εμβληματικού αθλητικού έργου στη Λευκάδα, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης,

17
Ιουλίου / 2020

κατά την επίσκεψή του στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Περιφερειάρχη, Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου.

Στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε τη δημιουργία αθλητικής εγκατάστασης στη Λευκάδα, που δρομολογείται σε οικόπεδο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέσα στην πόλη της Λευκάδας, και το οποίο θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας.

«Ένα όνειρο του νησιού μας επί δεκαετίες, να αποκτήσουμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης που θα είναι ανοικτός στα σωματεία, στους κατοίκους και στους επισκέπτες, έρχεται πιο κοντά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που από την πρώτη στιγμή έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον και μεριμνά ώστε να ολοκληρωθεί γρήγορα η σύνθετη διαδικασία της παραχώρησης» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού και Νεολαίας, Γιάννης Αρμενιάκος, είχαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
 

Δείτε τη δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το αθλητικό έργο στη Λευκάδα, εδώ