Δηλώσεις ως 31 Ιουλίου… σέντρα στις 20 Σεπτεμβρίου

Δηλώσεις ως 31 Ιουλίου…  σέντρα στις 20 Σεπτεμβρίου

ΑΘΗΝΑ. Συνεδρίασε, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και ενέκρινε την Προκήρυξη του νέου Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

10
Ιουλίου / 2020

Μια προκήρυξη που κάποιες καθοριστικές λεπτομέρειές της θα προστεθούν στην συνέχεια, λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε. Με βάση τους υπολογισμούς και την πιθανή παρουσία 15-16 ομάδων σε κάθε όμιλο, η σέντρα του νέου πρωταθλήματος πάει για τις 20 Σεπτεμβρίου.
Όμως, σημαντικό και ενδιαφέρον θέμα είναι οι δηλώσεις συμμετοχής όπου η 31η Ιουλίου είναι η τελευταία μέρα, πλην των δευτεραθλητών που μπορεί να είναι ως 3 Αυγούστου, καθώς και των τριταθλητριών που πάει ως τις 5 Αυγούστου. Και αυτό για να υπάρχει η εναλλακτική λύση ώστε αν κάποια ομάδα δε θέλει να δηλώσει συμμετοχή.
Ο αριθμός των ομίλων που πέρσι ήταν οχτώ, ίσως αυξηθεί κατά έναν, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή, άρα θα γίνει γνωστός μετά την 1η εβδομάδα του Αυγούστου. Όλα αυτά μπορεί να μην αναφέρονται στην έτοιμη προκήρυξη, η οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες, αφού καθαρογραφεί θα αναρτηθεί στο site της Ομοσπονδίας.
Για τις κερκυραϊκές ομάδες, ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ θα συμμετέχουν χωρίς αμφιβολία, ενώ θολό είναι το τοπίο για τον Θιναλιακό, αλλά λογικά θα ξεπεραστούν κάποια προβλήματα και η ομάδα της Αχαράβης, θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην κατηγορία. Δε θα περιμένουμε να δούμε αν δηλωθεί η συμμετοχή στις 31/7, αλλά πιθανόν η διοίκηση τις επόμενες μέρες θα πάρει επίσημα θέση για το θέμα, αν και στα ΜΜΕ του νησιού υπάρχει η δεδομένη θέση του προέδρου Χρ. Ανεμογιάννη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπάρχουν οι ανάλογες βοήθειες από την ΕΠΟ τότε δε βλέπει να συμμετέχει η ομάδα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ